Werken bij Oudshoorn

Werken bij Oudshoorn 

Oudshoorn is een hard groeiende organisatie waarin wij mensen hun volledige potentie op een juiste manier willen benutten.
Onze organisatie is actief op het gebied van Consultancy, Belastingen, boekhoudingen en overige financiële dienstverleningen. Waarin onze organisatie zich onderscheidt, is dat wij het zakelijke benaderen van een persoonlijk perspectief. De medewerker is voor ons het centrale punt om onze dienst op een juiste manier te kunnen afleveren. Onze cultuur is een open, flexibele en out of the box ingestelde mentaliteit.

Bekijk onze onderstaande vacatures.

Vacature Assistent accountant

Bij Oudshoorn zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant. U gaat werken binnen Oudshoorn voor diverse verscheidene MKB-bedrijven. In de rol van Assistent Accountant werkt u nauw samen met alle collegae binnen de organisatie. Daarnaast zal u een belangrijke schakel zijn voor onze klanten. 

Lees meer

Stagair

Bij Oudshoorn zijn wij op zoek naar een Junior Assistent Accountant. U gaat werken binnen Oudshoorn voor diverse verscheidene MKB-bedrijven. In de rol van Assistent Accountant werkt u nauw samen met alle collegae binnen de organisatie. Daarnaast zal u een belangrijke schakel zijn voor onze klanten. 

Lees meer