Werken bij Oudshoorn

Medewerker loonadministratie

Oudshoorn is een jonge en hard groeiende organisatie, actief op het gebied van: consultancy, belastingen, boekhoudingen en overige financiële dienstverleningen. Wij onderscheiden ons door het zakelijke te benaderen vanuit een persoonlijk perspectief. Een onderdeel waaruit dit blijkt is het centraal stellen van de medewerker. Dit maakt dat wij mensen kunnen benutten en laten uitgroeien tot hun volledige potentie. Verder laten wij het persoonlijke terugkomen in een open cultuur, en een flexibele out-of-the-box mentaliteit, waarbij ideeën voor potentiële verbeteringen altijd uitgesproken kunnen worden.

Wat je bij ons kunt verwachten

Bij Oudshoorn zijn we op zoek naar een medewerker loonadministratie. Jij gaat werken binnen Oudshoorn voor verscheidene loonadministratie van MKB-bedrijven, inclusief de interne loonadministratie. In de rol van medewerker loonadministratie werk je nauw samen met het hele team binnen de organisatie. Daarnaast zal je een belangrijke schakel zijn voor klanten. Als werknemer van Oudshoorn sta jij centraal in een dynamische omgeving en bieden wij jou de uitdaging die nodig is.

Als medewerker loonadministratie voer jij zelfstandig je werkzaamheden uit. Je verwerkt mutaties in NMBRS, maakt rapportages op en controleert of de wijzigingen in de diverse Cao-akkoorden juist ingericht zijn in NMBRS. Daarnaast geef je advies op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Ook speel je een rol in de verdere ontwikkeling van de processen binnen Oudshoorn.

Deze functie staat open voor 32-40 uur.

Wat je meebrengt

 • MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in de salarisadministratie;
 • Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en hebt overtuigingskracht;
 • Je bent proactief, werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid;
 • Vloeiend beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat we je bieden

 • Een organisatie waarin gelijkheid en diversiteit voorop staat;
 • Mogelijkheden tot het volgen van verdere cursussen en opleidingen;
 • € 2.700 en € 4.000 o.b.v. een 40-urige werkweek Dit is gebaseerd op jouw studieachtergrond en de relevante werkervaring, die je meebrengt;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Apple MacBook, een ruime pensioenregeling en een reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;
 • Regelmatig borrels met elkaar en andere bedrijven waarmee we samenwerken;
 • Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden naar verdere functies.

Word onderdeel van deze hard groeiende organisatie waarin alles mogelijk is!

Heb je vragen, neem dan contact op met Jessica Oudshoorn via +31(0)30 7200170 of j.oudshoorn@oudshoornpartners.nl.