Expertise Gebieden

Consultancy

Waarom Oudshoorn B.V. als consultant?

Een business consultant is iemand die advies geeft aan het management van een onderneming om de effectiviteit van de bedrijfsstrategie te optimaliseren. Bij Oudshoorn B.V. gaat de rol van een business consultant verder dan het geven van advies, wij zijn ook nauw betrokken bij de implementatie en uitvoering van een advies.

Onze consultancy is meer dan alleen advies op fiscaal of financieel vlak. Wij proberen niet voor u na te denken maar met u mee te denken. Uiteraard adviseren wij u ook op financieel gebied alleen wij hebben gemerkt dat er vaak meer speelt dan een financieel probleem. Vaak is het financieel probleem indirect en soms ook wel direct het gevolg van wat er nog meer speelt in of rondom de firma.

Door onze ervaring gecombineerd met een frisse blik en een oplossingsgerichte denkwijze zorgt ervoor dat wij u ontzorgen. Omdat u er niet alleen voorstaat als u een moeilijke keuze moet maken met eventuele zware consequenties. Doormidden van een sparringpartner of alleen het noodzakelijke overzichtelijk maken zodat u de juiste keuzen kan maken.